Laserontharing GeheimenEen 1e uren na de laserbehandeling kan u hinder beschikken over met een gevoelige en rooie huid, te vergelijken met zonnebrand. Om dit zoveel geoorloofd te tegengaan, smeren wij direct na een treatment ons verkoelende crème op uw huid.

Veelal kan zijn er al razendsnel uitkomst merkbaar. Na 2 tot 3 behandelingen kan zijn overduidelijk merkbaar het het haar niet zo snel terug komt, dunner wordt en tevens vermindering aangaande de hoofdharen gaat geraken opgemerkt. Na elke volgende treatment gaat dit uitkomst alsmaar lekkerder voelbaar geraken.

De reden hiervan kan zijn het u dan ook hiermee het haarzakje beschadigt en die dien in tact bestaan een effectieve verzorging.

Bijkans alle heren en dames welke hinder hebben over overtollige lichaamsbeharing, mogen betreffende laserontharing behandeld worden. Bij cliënten met ons groot verschil tussen haar- en huidskleur zit de laserontharing het allerbeste.

Daar bestaan enkele laserbehandelingen nodig een langdurige ontharing. Haren geraken geschapen in de haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus betreffende drie fasen.

Ja, in principe wel. Zowel een effecten wanneer de behandelingen bestaan bij heren en dames gelijk. Houd daar echter rekening mee dat een kleur van een beharing en mate van beharing mag afwijkingen bij heren en vrouwen.

U kan hiertoe uw polis raadplegen of uw vraag voorleggen aan de verzekeraar. Regelmatig verlangt een verzekeraar ons verwijzing van uw huisarts of behandelend expert. Overbeharing in dit gelaat is dikwijls onder andere compleet vergoed.

Moeilijkheden betreffende ingegroeide hoofdharen kunnen uitstekend behandeld geraken betreffende ons laser. Wanneer dit haarzakje is gekalmeerd en niet is geïnfecteerd, vervolgens is het door middel van over de laser permanent vernietigd. U heeft naderhand nauwelijks hinder verdere over de ingegroeide haren.

Na een laserbehandeling zijn daar een aantal zaken waar u op kunt letten. Die teweegbrengen geen ongemak. Zo kan zijn dit essentieel naast cooling-gel of ons zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor nauwelijks verschillende producten op een behandelde huid met te leveren. De behandelde huid kan u zachtjes reinigen.

De haarzakjes die we gedurende een behandelingen vernietigd beschikken over, zullen nauwelijks nieuwe haren meer maken. Immers is dit mogelijk het tussen kracht aangaande onder andere hormonen zoals de zwangerschap en een menopauze ofwel medicatiegebruik, enig hergroei aangaande haren optreedt. Het is desalniettemin dikwijls betreffende 5 touch-up verzorging alweer goed te behandelen.

Wegens aanvang met de behandeling geraken lees meer foto’s geschapen over het behandelgebied. Daarna wordt een perfecte hoeveelheid laserenergie getest en wordt de instelling van de laser aangepast op de situatie.

De ogen worden tijdens de operatie beschermd betreffende een bijzondere bril. Afhankelijk met het gebied dat behandeld wordt, duurt een verzorging tien minuten tot ons uur.

Om een juiste treatment in optimale omstandigheid uit te kunnen voeren, kan zijn ons intakegesprek met belang. Acura Geneeskundig Centrum heeft klinieken in Amsterdam en Weert waar u dan ook voor een allereerste consult aangaande harte welkom raakt. Tijdens het gesprek is de techniek met een laserontharing treatment besproken.

De laser richt zichzelf op dit pigment in uw hoofdhaar. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een perfect resultaat. Een laserontharing treatment is aan het doorgaans niet pijnlijk. Het is geoorloofd het u dan ook ons irriterend idee ervaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *